Despre noi

SC ACATREX SRL, înfiinţată în anul 2002, este o societate dinamică specializată în realizarea serviciilor complete de derocare, extractie şi procesare a materiilor prime in cariere si balastiere, inchiriere utilaje si transporturi agabaritice.

Societatea işi desfăşoară activitatea in sediul din Balanesti şi în punctele de lucru amplasate in Tg. Jiu si în cariera de calcar Suseni

Încă din primii ani de la înfiinţare, societatea a fost clasată, prin diplome acordate de “Camera de Comerţ şi Industrie Gorj” şi “Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România”, pe primele două locuri atât în plan naţional cât şi judeţean pentru rezultatele economico-financiare, dar şi pentru domeniul de activitate pe care îl desfăşoară, precum şi prin acordarea unor distincţii de excelenţă.

Societatea noastră administreaza cel mai mare depozit de materii explozive necesare lucrărilor de derocare din partea de Nord-Vest a Olteniei, detinand toate autorizatiile necesare de la instituțiile competente conform normelor și reglementărilor specifice in vigoare. Transportul materiilor explozive se realizeaza cu masina autorizata si certificata IPROCHIM, condusa de sofer autorizat care detine certificat ADR privind formarea conducatorilor de autovehicule ce transporta marfuri periculoase. Asiguram de asemenea paza specializata a masinii ce transporta materii explozive cu efective de jandarmi, avand incheiat contract de prestari servicii cu IJJ Gorj.

Pentru desfasurarea activitatilor in exploatarile miniere la zi de resurse minerale – roci utile, societatea noastra detine “Certificat de Atestare” eliberat de ANRM pentru persoana juridica cat si pentru persoana fizica a administratorului societatii . Conform certificatului eliberat de ANRM, societatea SC ACATREX SRL indeplineste conditiile si criteriile prevazute in METODOLOGIA de atestare si are competenta tehnica si profesionala de a executa urmatoarele lucrari:
- elaborarea documentatiilor geologice si tehnico-economice pentru resurse minerale – roci utile;
- executia, conducerea si coordonarea activitatii legate de exploatarea resurselor minerale – roci utile.

Societatea noastra are implementata o politica de securitate si sanatate in munca. SC ACATREX SRL a efectuat evaluare riscurlor de accidentare specifice locurilor de munca. Pentru fiecare activitate desfasurata au fost intocmite instructiuni de securitate si sanatate in munca. In cariera de calcar Suseni a fost implementat standardul privind lucrul la inaltime (FERCI, permis de lucru, instructiuni specifice, reguli cardinale, LOTOTO).